Hvad er en bioscanner?

June 6, 2016

 

Bioscanneren er et teknisk apparat, der kan måle kroppens helbredstilstand på utrolige mange parametre, heriblandt indhold af vitaminer, mineraler, aminosyrer, ph værdi, væskebalance, tungmetaller, organernes tilstand, hormonbalance i det enkelte funktioner og det generelle fysiske billede.

Den giver et komplekst udtryk for kroppens fysiske funktioner.

 

Selve testen tager 1 minut og foregår helt afslappet ved at du sidder med din terapeut og holder om et håndtag, der er koblet til en lille boks. Der er ingen vibrationer, lyde eller fornemmelser. Håndtaget overfører håndens informationer til boksen, der konverterer informationer gennem et program, og kort efter er alle resultater tilgængelige. 

 

Hold øje med opdateringer her på hjemmesiden. Mere information er på vej, - også mulighed for at bestille en tid!

Please reload

Kategorier
Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kontakt os

              + 45 61 78 86 36

              info@dragebjerg.com

Dragebjerg

Sonnerupvej 41

3300 Frederiksværk

Danmark

  • Instagram - sorte cirkel
  • Facebook - sorte cirkel