top of page
Gård.no1_edited
IMG_4127
DSC_0397

Digital Detox retreats på Dragebjerg

På Dragebjerg tilbyder vi unikke 3-dags retreats med blandt andet yoga og mindfulness, i naturskønne omgivelser og fuldstændig ro uden mulighed for at gå online. 

 

Et retreat varer fra torsdag aften til søndag eftermiddag. Ved ankomst afleverer man sine digitale medier og forbereder sig på at tilbringe 3 dage i kontakt med sig selv og sine nære fysiske omgivelser, i stedet for den digitale verden. 

 

Det er 3 dage med tid til fordybelse, yoga morgen og aften, naturoplevelser, kropsterapi, inspirerende oplæg og en række andre valgfri aktiviteter. Vi har plads til  maksimalt 8 personer, hvilket giver ro og nærvær til den enkelte. 

 

Retreats 

vi har et andet fokus på gårdenlige nu og tilbyder ikke retreats foreløbigt.

I Prana magasinet kan du læse en 4-siders artikel om vores Digital Detox retreats! Læs artikel

Et tryk på min "genstartknap"!

Efter jeg er kommet hjem fra Dragebjerg har jeg haft det fantastisk. Jeg troede egentlig bare, at jeg skulle have en lækker weekend med ro, men det er blevet tydeligt efter jeg er kommet hjem, at jeg fik så meget mere end det. Jeg er kommet hjem inspireret.

Jeg har lært en vigtig lektie om hvor vigtigt det er, at passe på mig selv, gøre gode ting og ikke mindst få ro på nervesystemet og leve mere i sanserne end i telefonskærmen. Jeg har virkelig kunne mærke en forskel efter bare 3 dage med jer.

 

Mine sanser har været ekstra opmærksomme. Jeg har nydt min mad mere, og været ekstra opmærksom og taknemmelig generelt. Jeg har fortsat yoga-rutinen og har endda mediteret flere gange. Jeg har konsekvent min tlf på "forstyr ikke", og har droppet den stressende og konstante bippen og vibration (det er en kæmpe forandring, som er uvurderlig). Jeg har været totalt inspireret til at lave vegansk mad fra bunden og med kærlighed, for I mindede mig om, hvor glad det gør mig. Jeg bruger min computer mindre og nyder at kunne være i de stille stunder som kommer i løbet af en dag (tidligere ville jeg straks fylde de stunder ud med skærmtid).

 

Jeg får mere for hånden, har været ekstra kreativ og føler mig generelt som om jeg har fået et tryk på min "genstart-knap". Det føles lidt som at finde tilbage til mig selv. Store ord, men jeg føler de er fortjent. Tak for at skabe rammerne for en sådan oplevelse. 

 

 

Nadia Holm Nielsen, 

Tidligere deltager, 2018

bottom of page