top of page
IMG_3120_edited

Naturlig sundhed

Naturlig sundhed er en helhedsorienteret tilgang til at forstå og kommunikere med vores helbred. Det er væsentligt for os at guide dig til at tage medansvar for dit helbred ved at bruge naturlige metoder til at understøtte en helbredende proces.  Naturlig sundhed handler ikke kun om fysiologiske processer i kroppen, men også om balance i det følelsesmæssige og tankemæssige i vores liv. 

 

På Dragebjerg handler naturlig sundhed om at genfinde og skabe balance på alle områder af livet, gennem en række forskellige livgivende terapeutiske tiltag, der giver dig mulighed for at genvinde ansvaret for dit helbred og dermed få en langt mere tilfredsstillende tilværelse. 

 

Sundhed og helbredelse starter med et ønske om at ville forandre den nuværende situation. For at støtte din helbredende proces mest muligt, tilbyder vi et individuelt forløb, der tilpasses dig. Vi guider og støtter dig til at finde din egen vej på din rejse til at opnå den sundhedstilstand du ønsker. 

 

Vores primære tilgang til sundhed er gennem coaching, nærvær, earthing, kostvejledning og terapeutiske tiltag som haveterapi, walk'n talk, meditationer og psykoterapi. Det vigtigste omdrejningspunkt for at opnå sundhed og helbredelse er gennem en forvandling af vaner, tankemønstre og erstatte dem med en for dig meningsfuld tilgang til din tilværelse. 

 

Dette arbejde kan du gøre sideløbende med din proces hos din egen læge med 

medicinske forløb eller en naturlæge med homøopatisk behandling.

bottom of page