top of page

Barbara

Jeg er født og opvokset i Bremen i Nordtyskland og har levet i forskellige lande. Jeg oplever at jeg hele mit bevidste liv har været på vej til positiv forandring.

Jeg ser dette som en rød tråd gennem mit liv, at skabe positiv forvandling, der hvor jeg opholder mig og arbejder, ikke mindst i mig selv. Det foregår på mange planer fx i det daglige nærvær med et andet menneske eller dyr, og i større sammenhænge hvor fornyelse kan finde sted. Enkelthed og ærlighed er to store pile som jeg ønsker at integrere i mine handlinger. For mig er livet en stor flod og jeg prøver at holde mig i bevægelse uden at miste fodfæste.

Til dagligt står jeg for pasning af gården og naturplejen, der indgår bearbejdelse af fødevarer. Jeg er konsulent indenfor HR i Biosa Danmark og leder af kursusstedet Dragebjerg. I fremtiden ønsker jeg at opbygge et solidarisk landbrug/SoLaWi her på gården og kunstneriske som terapeutiske rammer for møder mennesker imellem.  Baggrund for mit daglige arbejde er: psykoterapeut, sygeplejerske, sprogterapeut, pædagog, landkone og mor. Udover det er jeg engageret i frivilligt arbejde som bestyrelsesforperson i Biosa Danmarks bestyrelse.

Erik

Den 10. september 2020 gik Erik borte. Han havde været syg i en længere periode og havde et stort ønske om at kunne være på gården til hans død. Dette blev muligt igennem stor hjælp af familie og venner. En meget smuk afslutning på et stort og kraftfuldt liv. Erik var ved sin fulde bevidsthed og tog ikke medikamenter. I tre uger før hans død spiste han ikke og i to uger indtog han ingen væske. Vi havde en smuk bisættelse ved Kregme kirke og jeg er overbevist om, at Erik er aktiv for jordens bedste på den anden side.

Please reload

bottom of page