Erik og Barbara

Vores vision er at kunne være med til at skabe forandring på vores planet til gavn for mennesker, dyr og natur. Vi vil inspirere til nye tanker og skabe øget bevidsthed om nye handlinger på alle områder i samfundet, og i det sociale liv. Vi ønsker at revolutionere på en fredelig måde, fordi vi ser at fornyelse er nødvendigt fx indenfor økonomi, politik, sundhed/medicin, miljø, bæredygtighed, landbrug, dyrehold og selvudvikling.

Vores holdning er, at vi må lære af hinanden. Derfor åbner vi vores døre for workshops, seminarer med mere, til gensidig inspiration. Der er ingen der

ved det hele, og  det, der er sandt på det ene tidspunkt kan være forkert på

et andet.  

Barbara

Jeg er født og opvokset i Nordtyskland og har levet i forskellige lande. Jeg oplever at jeg hele mit bevidste liv har været på vej til positiv forandring.

Jeg ser dette som en rød tråd gennem mit liv, at skabe positiv forvandling, der hvor jeg opholder mig og arbejder, ikke mindst i mig selv. Det foregår på mange planer fx i det daglige nærvær med et andet menneske eller dyr, og i større sammenhænge hvor fornyelse kan finde sted. Enkelthed og ærlighed er to store pile som jeg ønsker at integrere i mine handlinger. For mig er livet en stor flod og jeg prøver at holde mig i bevægelse uden at miste fodfæste.

Til dagligt står jeg for pasning af gårdens dyr og naturpleje, der indgår fællesgrønt og bearbejdelse af fødevarer. Jeg er konsulent indenfor HR i Biosa Danmark og leder af kursusstedet og sundhedshuset i opbygning.  Baggrund for mit daglige arbejde er: psykoterapeut, sygeplejerske, sprogterapeut, pædagog, landkone og mor. Udover det er jeg engageret i frivilligt arbejde som bestyrelsesforperson på Steinerskolen i Kvistgård.

Erik

Jeg er født og opvokset i Sønderjylland i en tid hvor livet var meget præget af håndværk og menneskemøder. Det har haft stor indflydelse på mig, og fra meget ung har jeg arbejdet i landbrug og haft med køer og heste at gøre, og igennem den nære kontakt fået en god grounding. Jeg er en pioner med krop og sjæl, og der hvor der kan tænkes og handles nyt og skabes forbedringer for dyrenes, naturens og menneskers vilkår, er min dybe interesse vakt. Alt mellem himmel og jord som kan skabe fornyelse og fremme glæde og positiv livsudfoldelse til gavn for helheden, har min opbakning.

Jeg er formand i Biosa Danmarks bestyrelse og landmand på Dragebjerggård, sammen med Barbara og vores medarbejdere skaber jeg stedet Dragebjerg.  Jeg er engageret i det politiske arbejde i Danmark og konsulent for økonomiske spørgsmål. Af uddannelse er jeg statsautoriseret revisor.

Please reload

Kontakt os

              + 45 61 78 86 36

              info@dragebjerg.com

Dragebjerg

Sonnerupvej 41

3300 Frederiksværk

Danmark

  • Instagram - sorte cirkel
  • Facebook - sorte cirkel