top of page

Faciliteter

På Dragebjerg har vi to gæstehuse med i alt 5 værelser (enkelt, tomands og dobbeltværelser). Det ene gæstehus ligger i forlængelse af gården, og det andet på nabogrunden.

 

Hvert enkelt værelse er indrettet personligt, enkelt og i lyse farver. Alle værelser har fælles bad, toilet, køkken og terrasse, samt kig ud på grønne omgivelser. 

 

Undervisning foregår i vores sal, som ligger i forlængelse af gæstehuset. I salen er der et smukt naturligt lys og udsigt ud over haven.

På Dragebjerggård er der intet trådløst netværk og deraf stråling, sengepladserne er neutraliseret for geomantrisk stråling. 

Program

Et retreat varer fra torsdag til søndag og byder på alt fra yoga, meditation, naturterapi, oplæg mm. Vi har med vilje gjort plads i programmet til, at man som deltager har egen tid uden faste aktiviteter. Dertil tilbydes der kropsbehandlinger og individuel coaching. 

Måltider

På vores retreats har måltiderne et særligt fokus. Alle måltiderne er enten vegetariske, eller veganske og hovedsageligt glutenfri. Vi anvender udelukkende økologiske råvarer, og hvis årstiden tillader det gerne fra egen avl. 

Vi har fået flere tilbagemeldinger fra tidligere deltagere om, at de har følt sig rigelig mætte og oplevet en stor glæde ved at prøve plantebaseret kost. 

Vi tager højde for fødevareallergier- og intolerancer. 

Priser og betaling

Stort enkeltværelse:     3600 kr. 
Lille enkeltværelse:       2500-3200 kr. 

Tomandsværelse:            2800 kr. pr. person

Dobbeltværelse:              2800 kr. pr. person

 

Særpris for studerende el. lign. kan aftales.

Betalingen foregår over bank overførsel. Du kan enten betale det fulde beløb ved tilmelding eller indbetale et depositum på 1000 kr. og betale det resterende beløb senest en måned før. Ved afbestilling før fuld betaling, refunderes 850 kr af depositum. Registreringen er bindende når det fulde beløb er betalt. 

Ved afbestilling i forbindelse med sygdom eller lignende kan du få refunderet halvdelen af det totale pris.

Tilmelding

For tilmelding skriv til os på info@dragebjerg.com

Du er også velkommen til at ringe og få en snak inden du tilmelder dig. 

Barbara K. Nielsen: +45 61 78 86 36

 

bottom of page