top of page

Teamet bag

IMG_1131_edited.jpg

Barbara

Initiativtager & underviser

Jeg er uddannet psykoterapeut, pædagog, sprogformer og sygeplejerske. Jeg har en stor interesse for omsorg, æstetik, kunst, helende madvarer og en naturlig tilgang til sundhed. Det er en fornøjelse,  at få lov at forene mine interesseområder ved at tilbyde digitale detox retreats med en holistisk tilgang. På digital detox tilbyder jeg bl.a. individuelle coaching samtaler og mindful 

madlavning. Jeg tog initiativ til digital detox retreats for 5 år siden, inspireret af lignende retreats i andre lande. 

IMG_5273 kopi.jpg

TrineMai

Yogaunderviser

Jeg har de sidste 15-20 år undervist i bevægelse, yoga og meditation. I min yoga undervisning er det vigtigt for mig, at alle har en mulighed for at følge med, og jeg møder mine elever der hvor de er energi- mæssigt. Nærvær, ro, fordybelse og tryghed skaber rammerne for min undervisning. Til daglig arbejder jeg også med musik. Jeg spiller guitar, skriver sange og arrangerer sang cirkler med hjerteåbnende mantrasange.

For mig er yoga, meditation, dans, musik og sang vejen til ro i hjerte, krop og sjæl. 

Olivia

Picoline

Jeg er født og opvokset to huse fra Dragebjerggård. Jeg har altid holdt rigtig meget af dyr og naturen og er ved at  uddanne mig til dyresygepleje. 

Jeg har hjulpet med rengøring og til arrangementer hos Barbara og Erik i 9 år og har altid været glad for at komme på gården. På digital detox vil jeg hjælpe til med de praktiske ting.

bottom of page