Teamet bag

Barbara

Initiativtager & underviser

Jeg er uddannet psykoterapeut, pædagog, sprogformer og sygeplejerske. Jeg har en stor interesse for omsorg, æstetik, kunst, helende madvarer og en naturlig tilgang til sundhed. Det er en stor fornøjelse,  at få lov at forene mine interesseområder ved at tilbyde digitale detox retreats med en holistisk tilgang. På digital detox tilbyder jeg bl.a. individuelle coaching samtaler og mindful 

madlavning. Jeg tog initiativ til digital detox retreats for 3 år siden, inspireret af lignende retreats i andre lande. 

Ditte

Underviser & koordinator

Jeg har mange års erfaring som kunsthåndværker og madskaber, med særligt fokus på den plantebaserede kost. Mit kunsthåndværksarbejde er præget af en fascination for det intuitive og en nysgerrighed for eksistentielle emner. Jeg er desuden uddannet Rudolf Steiner-lærer og mindfulnessinstruktør. På Dragebjerggård vil jeg trække på min store kærlighed til naturen, min intuition og min alsidige erfaring til at inspirere til åndelig fordybelse, mere livsglæde samt handling med hjertet.

TrineMai

Yogaunderviser

Jeg har de sidste 15-20 år undervist i bevægelse, yoga og meditation. I min yoga undervisning er det vigtigt for mig, at alle har en mulighed for at følge med, og jeg møder mine elever der hvor de er energimæssigt. Nærvær, ro fordybelse og tryghed skaber rammerne for min undervisning. Til daglig arbejder jeg også med musik. Jeg spiller guitar, skriver sange og arrangerer sang cirkler med hjerteåbnende mantrasange.

For mig er yoga, meditation, dans, musik og sang vejen til ro i hjerte, krop og sjæl. 

Erik

Underviser

Jeg er en pioner med krop og sjæl, og har stor interesse for hvordan vi skaber sundhed for både mennesker, dyr og 

jorden.Jeg er opfinder af Vita Biosa og til 

dagligt formand af bestyrelsen i virksom-heden Biosa dk, som producerer mælkesy-rebakterie produkter. På Dragebjerggård er jeg landmand. På digital detox retreats 

holder jeg oplæg indenfor sundhed og 

selvudvikling, guider meditationer og stå 

for naturterapi. 

Olivia

Picoline

Jeg er født og opvokset to huse fra 

Dragebjerggård. Jeg har altid holdt rigtig meget af dyr og naturen og er ved at  uddanne mig til dyresygepleje. 

Jeg har hjulpet med 

rengøring og til arrangementer hos Barbara og Erik i 8 år og har altid været glad for at komme på gården. På digital detox vil jeg hjælpe til med de praktiske ting.

Kontakt os

              + 45 61 78 86 36

              info@dragebjerg.com

Dragebjerg

Sonnerupvej 41

3300 Frederiksværk

Danmark

  • Instagram - sorte cirkel
  • Facebook - sorte cirkel