20190622_201806_redigerede_edited
Yoga.no2
IMG_5273 kopi_edited

Yoga, mantrasang & lydrejse

Vi er i gang med at planlægge til oktober 2021

 

Der vil vi invitere dig til en beroligende og hjerteåbnende eftermiddag og aften, hvor TrineMai og Runi vil guide dig gennem yoga, meditation, mantrasang og en healende lydrejse. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Vi forbinder os med hjertet, kroppen og moder jord og mærker derigennem større kontakt og nærvær med nuet og os selv. 

“Sang giver dig bedre nattesøvn, øget blodcirkulation,

udløser endorfiner, virker hjerteåbnende og afstresset

og giver en følelse af samhørighed."

 

- TrineMai -

Program

16-17.30: Yoga, meditation og afspænding

17.30-18.30: Aftensmad

18.30: Kort introduktion til mantrasang

18.45: Mantrasang og guitarspil

20.00: Lydrejse og afspænding 

21.00: Kort meditation.

------

Yogaundervisningen starter med en enkelt guidet siddende meditation og åndedrætsøvelse. Herefter guides du gennem blide bevægelser, yogastillinger og afspændende yogastræk. Under hele yogatimen er der fokus på åndedrættet, vi skaber ro i kroppen, vi slipper tankerne og mærker os selv.

 

Yoga handler ikke om at presse kroppen eller præstere, det handler om at mærke efter hvor kroppens grænser går, så har du brug for en pause undervejs, skal du tage den. Til sidst vil du blive guidet gennem en dejlig, lang afspænding med vindklokker, guitarspil og mantrasang. 

 

Mantrasang styrker og healer din sjæl og din krop. Vi vil sammen synge mantrasange og dem der har lyst til det kan lære nogle enkle akkorder på guitar. Sang giver dig bedre nattesøvn, øget blodcirkulation, udløser endorfiner, virker hjerteåbnende og afstresset og giver en følelse af samhørighed. Når dit hjerte og dit hjertechakra aktiveres via sang, sker der en forløsning , som fører til en efterfølgende fredfyldthed og ro i krop og sind. Sang og musik påvirker vandet i vores kroppe. Over 80% af vores kroppe består af vand. Så når vi synger kærlige og hjerteåbnende sange løfter det vores energi og vibration. 

 

Både mænd og kvinder er velkomne (også dig som aldrig har prøvet mantrasang før). Det handler ikke om at synge smukt, men om at give, give sig hen og åbne stemmen. Føler du ikke for at synge med er du velkommen til at sidde og lytte. Hvis du er interesseret i at lære at spille mantrasange på guitar, så medbring din egen guitar. Vi har et par guitarer til udlåns, kontakt os for dette.

Pris & tilmelding

Priser:

Yoga (eftermiddag): 150 kr

Mantrasang mm. (aften, aftensmad inkl): 375 kr.

Samlet: 500 kr

 

(Du kan frit vælge om du vil deltage eftermidag eller aften eller begge dele)

Tilmelding:  Skriv til mail til info@dragebjerg.com

Der er 20 pladser

 

------

 

Medbring

Blødt tøj til yoga

En ekstra trøje til afspænding

Ev. din egen guitar 

 

Vi synger mantraer, som f.eks

 

- River is flowing

- The way of the heart

- Ide were were

- Alt er vel

- Hjertesangen

- Ganesha Sharanam

- Mama Oshun

- Jaya Baghavan

- Strong wind

- Om Nama Shiva

 

------

 

Alteret - Har du lyst til at medbringe en krystal en blomst, en sten eller andet til vores alteret, som betyder noget for dig, så er du velkommen til det.

 

Intention - Du kan sætte en intention for aftenen, synge for noget du ønsker at slippe eller manifestere i dit liv. Det er ikke nødvendigt at have en intention.

En pause fra mobilen - Alle vores arrangementer er ud fra princippet om digitalt detox, dvs, at du afleverer din tlf i en kasse ved ankomst og får den igen når du går. Hvis du skal modtage et vigtigt opkald i pausen eller har brug for at kontakte dine børn eller andre, så er det selvfølgelig helt okay, og du kan give os besked om dette. 

IMG_4077_edited.jpg

 

Om TrineMai & Runi

Jeg underviser i yoga og meditation og afholder sangcirkler med mantrasang i København. I min undervisning har jeg fokus på ro, fordybelse, nærvær, tryghed glæde og kærlighed. Jeg elsker at skabe musik, synge og holde rum for yoga undervisning, ceremonier og sangcirkler. 

 

I mit samarbejde med Runi skabes et kærligt univers med beroligende lyd og hjerteåbnende sang. Runi har i mere end 20 år arbejdet med musik og lydterapi. Jeg skriver og synger mine egne mantraer og sange, som handler om den tid vi lever i nu. En tid, hvor der sker store ændringer for mange af os. Du er så velkommen til at komme og nyde og tage imod.

Glæder mig til at se dig

Kh TrineMai Lavina

------

 

Hør en af TrineMais sange her:

https://www.youtube.com/watch?v=-ydC8th5A1Q

 

Se mere om Runi på “Den Holistiske Musik Skole” på Facebook

facebook.com/pg/MusikUnderHuden/about/?ref=page_internal