top of page

Testimonials

"Digital Detox på Dragebjerg giver en frihed fra at stå til rådighed og være tilgængelig hele tiden - fri fra stråler og fra at glo på sin skærm. Fri for at google alting, eller at arbejde hele tiden. Her er rum til at foretage sig noget meningsfuldt og naturligt. Til at komme mere i kontakt med sig selv, sine sanser, følelser, funktioner, få mere klarhed i hovedet og opdage at man kan undvære sine apparater."

 

Merete K., Danmark

"Jeg blev modtaget på Dragebjerg med meget varme og hjertelighed - en hjertelighed , som var med mig igennem hele opholdet. Naturen omkring mig, havearbejde og mindfull madlavning gav mig en følelse af at være en del af en meningsfuld helhed. Dagene fri fra digitale medier har givet mig et frirum og muligheden for et stressfrit og opbyggende ophold. Jeg fik nyt mod til at lave positive forandringer i mit liv."

 

Lydia S., 23 år, Schweiz

"Har haft nogle skønne dage på Digital Detox retreat, hvor jeg har sluppet stress og er kommet i synk med min krop. Tager forfrisket og stærk hjem. Kan anbefales som et boost og måske et skub fremad til en bedre livsstil"

 

Gry J., Danmark

"Jeg oplevede at jeg i løbet af Digial Detox retræten er kommet hjem i mig selv igen. Jeg føler mig godt grounded, næret i krop og ånd. Jeg kan varmt anbefale at give sig selv gaven at tage sig tid og ro i disse trygge, smukke og kraftfulde rammer på et af Danmarks mest særlige steder. Her får du hvad du har brug for, for at være mere hel."

 

Katja W., Danmark

"Once I put my foot at the farm, I had the feeling I was taken to another place where time has stopped, the stress of the modern world had vanished and I could enjoy the quietness, the beauty of the scenery and dive into the silence of that beautiful nature. Long walks in the forest and along the lake helped me to relax, to relieve the tensions in my body and soothe my mind. After a few days, I felt rejuvenated and also thanks to Barbara and Erik who are such wonderful people who made me feel comfortable and at home immediately. 

 

Thank you for your great hospitality!"

M, 51, Paris

bottom of page