top of page

Keltisk inspirerede sommerdage i naturen


I juni hvert år mødes en gruppe mennesker for at slå lejr ved Arresø og nyde den høje, lyse sommer i et meningsfuldt fællesskab. Den keltiske inspiration danner en givende og smuk ramme for dagenes forløb og indhold, og åbner op for nye oplevelser og perspektiver. Den keltiske inspiration ses tydeligt i det fysiske, bl.a. ved de nøje udvalgte og autentiske materialevalg til telte, køkkengrej, service, tekstiler, redskaber og tøj.

Men inspirationen rækker også ind i det sociale. Fraværet af moderne luksus og det umiddelbare nærvær med naturen og flere sanseindtryk kombineret med, at alle måltider laves over bål og fra bunden af gør, at tempoet er sat helt ned og vi kan åbne op for andre sider i os selv og dermed med hinanden. Vi er i langt højere grad nødt til at hjælpes ad og alle daglige gøremål bliver naturligt integreret i fællesskabet, både med børn og voksne.

Vilde kirsebær

Maden er vegetarisk, og alle grøntsager høster vi på gården efter behov,

og derudover forsyner de vilde kirsebærtræer os rigeligt med bær.

Dagen lang holder vi gang i et eller to bål, så der altid er varmt vand til

rådighed.

Der er altid aktiviteter til alle andre, og plads til spil, leg, samtaler og historier.

Man sover i sit eget telt (kan evt lånes), som medbringer sammen med underlag, soveposer, ekstra tøj og toiletsager. Man kan låne keltisk inspireret tøj første gang man er med, hvis man ikke selv har noget. Derudover indgår der intet elektrisk udstyr eller moderne underholdning som smartphones, ipads eller lign.

Vi sørger for mad, vand, brænde, lygter og et fælles telt til køkken og spisning. Vi laver et primitivt toilet og en naturbruser med forhæng.

Med ønsket om en dejligt sommer,

fra alle os på Dragebjerg!

Kategorier
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page